Béarnaisesås

Godaste béarnaisesåsen enligt mig!
 
100g smör
1tsk hackad dragon
1tsk hackad persilja
1 vitlöksklyfta
1msk vitvinsvinäger 
1dl rapsolja
2 äggulor
salt & peppar
 
Hacka dragonen och persiljan. Pressa vitlöksklyftan. Blanda örter, vitlök och vinäger och låt detta stå 1timme. Smält smöret och låt svalna. Vispa äggulorna (perfekt att använda elvisp) och häll i oljan droppvis. Häll i det smälta smöret. Häll sedan ner örtblandningen. Smaksätt med salt och peppar. Servera!
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

minenklamat.blogg.se

Jag älskar att baka och laga mat. På denna blogg lägger jag upp mina favoritrecept som passar både till vardag och fest. God mat behöver inte ta lång tid eller innehålla konstiga och dyra ingredienser.

RSS 2.0